Na Myfitweb kupisz tanie wejściówki oraz karnety umożliwiające wejście do wielu klubów. Z nami zaplanujesz dietę oraz trening.
Marchewki i pietruszki obieramy, kroimy wzdłuż na grube paski. Przygotowujemy marynatę z oliwy, octu balsamicznego, miodu i kurkumy. Dokładnie obtaczamy w niej pokrojone warzywa, lekko solimy i pieczemy przez 15 minut w piekarniku nagrzanym do 180 stopni. Na ostatnie 5 minut wrzucamy warzywa na rozgrzany grill, a następnie studzimy. Soczewicę i pęczak gotujemy (osobno) w osolonej wodzie. Grillowane warzywa kroimy w kostkę, łączymy z przestudzoną kaszą i soczewicą, dodajemy posiekane zioła, nasiona, doprawiamy solą i tłuczonym pieprzem.
Na sos potrzebujemy:
2 opakowania pasty z pestkami dyni z marchewką i imbirem Well Well
3 łyżki jogurtu naturalnego
Pastę łączymy z jogurtem naturalnym. Uzyskany sos możemy dodać do sałatki i wymieszać lub podać osobno.
WSKAZÓWKA: Warzywa można kilka minut dłużej podpiec w piekarniku i zrezygnować z grillowania.
Wybieraj kluby fitness, siłownie i baseny z naszej ogólnopolskiej bazy
Kup karnet lub wejściówkę
Myfitweb poleca
FIT desery na jesień wg przepisu Ewy Chodakowskiej
artykuł
Zasmakuj w Olejach Świata i wygraj wycieczkę o wartości 15 tys. zł!
artykuł
Koktajle na piękna cerę. UWAGA! Nie tylko dla pań
artykuł
Największe targi fitness 2019. Czas na FIWE Fitness Trade Show 13-15 września 2019
artykuł
Efekt jojo - nie dziękuję! 5 porad, jak uniknąć efektu jojo
artykuł
Piękne nogi, zgrabne uda i pośladki? To ćwiczenie je zapewnia
artykuł