Facebook Pixel

WITAJ NA MYFITWEB

Na Myfitweb kupisz tanie wejściówki oraz karnety umożliwiające wejście do wielu klubów. Z nami zaplanujesz dietę oraz trening.

Nie masz jeszcze konta?

LUB
POKAŻ

Wybierając „Zarejestruj się” akceptujesz Regulamin Myfitweb, Politykę prywatności oraz pliki cookies.

Szparagi z jakiem sadzonym i parmezanem

Szparagi z jakiem sadzonym i parmezanem
2 porcje Łatwe Polska Wegetarianie

Składniki:

Wartości odżywcze

  • Wartość odżywcza % GDA*
  • Kalorie2098%
  • Tłuszcze12 g15%
  • Cholesterol 275 g92%
  • Sód813 mg14%
  • Węglowodany10 g 3%
    • Cukry0 g0%
  • Białko16 g27%
% GDA - procent wskazanego dziennego spożycia osoby dorosłej (2500 kcal).

Zdrowe, pyszne i niskokaloryczne danie. Warto zajadać się nimi w maju, bo sezon na szparagi szybko się kończy. Najlepsze są krótko gotowane, wtedy pozostają chrupiące. Smacznego!

Typy posiłków: Śniadanie Obiad Kolacja Zawiera alergeny: Jaja Mleko/nabiał

  1. Umyj szparagi, odetnij końcówki i lekko obierzje
  2. Ugotuj szparagi w osolonej wodzie przez ok 4 minuty
  3. Na niewielkiej ilości masła usmaż jajka
  4. Wyjmij szaragi z wody, połóż na talerzu a na nie jajka sadzone i posyp startym parmezanem
  5. Posól i popierz do smaku

Kupuj tanie wejściówki i multikarnety

Wybieraj kluby fitness, siłownie i baseny z naszej ogólnopolskiej bazy

  • siłownie
  • zajęcia fitness
  • baseny
  • inne obiekty sportowe
Zobacz komentarze

Kup karnet lub wejściówkę

  • Kluby
  • Zajęcia
  • Baseny
  • Inne

Myfitweb poleca


Chcesz urozmaicić swój trening? Gigant serie, super serie i serie łączone są dla ciebie!

artykuł


10 powodów, dla których warto być na FIT-EXPO [NASZ PATRONAT]

artykuł


4 przepisy na świąteczne fit ciasta [PLUS e-book z 12 przepisami do ściągnięcia]

artykuł


Blizny. Domowe sposoby na pozbycie się blizn

artykuł


4 najzdrowsze owoce, które kupisz w sklepach

artykuł


Sprzęt do ćwiczeń w domu: co powinieneś mieć żeby trenować?

artykuł

Dołącz do nas

Zobacz także

Bezglutenowe brownie z bakaliami na expressowo

Kuskus po królewsku w stylu marokańskim

Sałatka z truskawkami