- W miseczce układamy zieleninę, pokrojone w kostkę pomidory, cebulę, awokado oraz fetę.
- Całość polewamy oliwą i posypujemy drobno posiekanymi ziołami np. bazylią lub estragonem.
- Do sałatki podajemy chrupkie chleb pełnoziarnisty.
Składniki:
- dowolna zielenina [100g]
- 1 pomidora [200g]
- 1/4 awokado [30g]
- czerwona cebulka [40g]
- 1/4 kostki fety odtłuszczonej [50g]
- łyżeczka oliwy [5g] + zioła np. estragon lub oregano
- 2 kromki chleba chrupkiego [15g]
Przepis z akcji 2 tygodnie pod Okiem Dietetyka na Myfitweb
Jak dołączyć do akcji:
1. Zarejestruj się tu: http://myfitweb.com
2. Znajdź w serwisie grupę - 2 tygodnie pod Okiem Dietetyka na Myfitweb
3. Dołącz do grupy i korzystaj z diet, przepisów, porad i ciekawostek