Kanapki na ciepło ze szpinakiem, szynką i mozzarellą

15 min
1  porcja
Łatwe
Zawiera alergeny: Mięso

Chleb zytni razowy , Wedlina z indyka , Ser mozzarella odtluszczony , Szpinak , Pomidory c

Wartość odżywcza

Kalorie

Tłuszcze

Cholesterol

Sód

Węglowodany

Białko

% GDA - procent wskazanego dziennego spożycia osoby dorosłej (2500 kcal).

  • Na kromkach chleba układamy kolejno mozzarellę, szpinak, wędlinę i plasterki pomidora.
  • Wkładamy do piekarnika z włączoną opcją grill i zapiekamy przez około 10 minut.
Składniki:

  • 2 cienkie kromki chleba żytniego razowego na zakwasie (60g)
  • 2 plasterki chudej wędliny z indyka (40g)
  • 1/4 kulki mozzarelli (30g)
  • garść świeżego szpinaku (20g)
  • 1 pomidora (50g)

Przepis z akcji 2 tygodnie pod Okiem Dietetyka na Myfitweb

Jak dołączyć do akcji:
1. Zarejestruj się tu: http://myfitweb.com
2. Znajdź w serwisie grupę - 2 tygodnie pod Okiem Dietetyka na Myfitweb
3. Dołącz do grupy i korzystaj z diet, przepisów, porad i ciekawostek

Myfitweb poleca

Myfitweb poleca

Tylko u nas

Zobacz również

x