Z jogurtu i musztardy przygotowujemy prosty dressing. Paprykę kroimy w paseczki, mieszamy z ciecierzycą, zieleniną i sosem.
Ciekawostka: musztarda powinna mieć stałe miejsce w Twojej lodówce. Pobudza metabolizm i dostarcza sporej ilości antyoksydantów. Jedz pikantne przyprawy – są super!
Składniki:
- 4 łyżki ciecierzycy z puszki lub ugotowanej (80g)
- dowolna ilość zieleniny, kiełków, świeżych ziół etc
- 1/2 czerwonej papryki (100g)
- 2 łyżki jogurtu naturalnego (40g)
Przepis z akcji 2 tygodnie pod Okiem Dietetyka na Myfitweb
Jak dołączyć do akcji:
1. Zarejestruj się tu: http://myfitweb.com
2. Znajdź w serwisie grupę - 2 tygodnie pod Okiem Dietetyka na Myfitweb
3. Dołącz do grupy i korzystaj z diet, przepisów, porad i ciekawostek