- Warzywa kroimy w grubą kostkę, marynujemy w oliwie, ziołach i czosnku.
- Układamy w żaroodpornym naczyniu, posypujemy startą na tarce mozzarellą i zapiekamy w temperaturze 160 st. C przez około 45 minut.
Składniki:
- ½ papryki [100g]
- ½ cukinii [150g]
- ½ bakłażana [120 g]
- Łyżeczka oliwy z oliwek [5g]
- ½ kulki mozzarelli [60g] + zioła prowansalskie i czosnek
Przepis z akcji 2 tygodnie pod Okiem Dietetyka na Myfitweb
Jak dołączyć do akcji:
1. Zarejestruj się tu: http://myfitweb.com
2. Znajdź w serwisie grupę - 2 tygodnie pod Okiem Dietetyka na Myfitweb
3. Dołącz do grupy i korzystaj z diet, przepisów, porad i ciekawostek