- Płatki prażymy na suchej patelni na złoty kolor.
- Jogurt przekładamy do miseczki, posypujemy płatkami, otrębami i migdałami.
- Na wierzchu układamy pokrojoną gruszkę.
- Całość polewamy odrobiną miodu.
Składniki
- Mały jogurt naturalny [200g]
- 3 łyżki płatków orkiszowych [30g]
- Łyżeczka otrąb pszennych [5g]
- Łyżeczka miodu [12g]
- Łyżka migdałów [15g]
- Mała gruszka [150g] – można zamienić na jabłko, albo ½ pomarańczy
Przepis z akcji 2 tygodnie pod Okiem Dietetyka na Myfitweb
Jak dołączyć do akcji:
1. Zarejestruj się tu: http://myfitweb.com
2. Znajdź w serwisie grupę - 2 tygodnie pod Okiem Dietetyka na Myfitweb
3. Dołącz do grupy i korzystaj z diet, przepisów, porad i ciekawostek