Filtruj
wyczyśćSzukaj tutaj
Joga odmłodziła jej umysł, ciało i ducha. I dała wiarę w życie. Heidi Williams, joginka, która na Instagramie ma 135 tysięcy fanów i zdjęcia tak piękne, że nie możemy od nich oderwać oczu, wyznała skrywaną latami prawdę.
Systemy kafeteryjne zyskują coraz większą popularność, nawet wśród mniejszych firm. Dlaczego? Taki program pozwala sprawniej zarządzać świadczeniami pozapłacowymi. Jest to szczególnie istotne, ponieważ coraz częściej mówi się, że doświadczamy rynku pracownika, a nie tak jak do tej pory rynku pracodawcy. Zadowolony pracownik, to bardziej wydajny pracownik, z większą chęcią do działania. A takie osoby chce mieć każdy pracodawca w swoim zespole. Jak zatem motywować pracowników? Sprawdź, co oferuje rynek.
Polacy jedzą coraz mniej w domu bądź nie mają w zwyczaju zabierania ze sobą do pracy posiłków przygotowanych wcześniej. Chętnie korzystamy z coffee barów, gdzie dużą kawą z syropem i cukrem możemy się najeść na śniadanie. Zachodzimy do fast foodów po śniadania i niekiedy spożywamy je w samochodach stojąc w porannych korkach. Na lunch wychodzimy obowiązkowo z biura, gdyż daj nam to pewne oderwanie od spraw służbowych w środku dnia.
Doskonały i oryginalny przepis na niepowtarzalny chleb pieczony z serem feta lub tofu. Chleb z pewnością zachwyci smakoszy, ciekawych kulinarnych innowacji, miłośników zdrowej i lekkiej kuchni, i oczywiście idealnie urozmaici menu osób zmagających się z alergiami pokarmowymi, których podstawą jest nietolerancja glutenu.
Coraz więcej sportowych obiektów otwiera się na Śląsku, więc ze znalezieniem odpowiedniego miejsca na trening nie będziesz mieć problemu.