Filtruj
wyczyść
Szukaj tutaj
Pomelo to największy owoc z rodziny cytrusów. Jasny miąższ jest pełny wartości odżywczych, a do tego niskokaloryczny, dlatego też polecany osobom na diecie. Właśnie teraz niska cena pomelo zachęca do zakupu. Dlaczego warto jeść pomelo?
Systemy kafeteryjne zyskują coraz większą popularność, nawet wśród mniejszych firm. Dlaczego? Taki program pozwala sprawniej zarządzać świadczeniami pozapłacowymi. Jest to szczególnie istotne, ponieważ coraz częściej mówi się, że doświadczamy rynku pracownika, a nie tak jak do tej pory rynku pracodawcy. Zadowolony pracownik, to bardziej wydajny pracownik, z większą chęcią do działania. A takie osoby chce mieć każdy pracodawca w swoim zespole. Jak zatem motywować pracowników? Sprawdź, co oferuje rynek.
Pamiętacie zajęcia z beer yogi? Uczestnicy ćwiczyli z kuflem piwa w ręku. Albo jogę, w której towarzyszyły koty? Teraz pora na nowość. Coraz popularniejsza staje się joga nago… kursanci podczas zajęć nie mają na sobie nic.
Jak wygląda ciało kobiety po ciąży? Dodatkowe kilogramy, wiotka skóra, rozstępy… Większość kobiet boryka się z tymi problemami po urodzeniu dziecka. Julie Bhosale, blogerka i dietetyk, a prywatnie mam dwójki dzieci, postanowiła przełamać temat tabu i pokazać swoje ciało po narodzinach drugiego syna.
Kolendra, limonka, awokado – to typowe składniki kuchni meksykańskiej. Guacamole doprawiamy olejem konopnym, który dobrze znany jest także w kuchni polskiej. Olej konopny charakteryzuje się wysoką zawartością kwasów tłuszczowych omega-3. W przepisie wykorzystano olej konopny (z serii Oleje Świata). Zapraszamy Was na kulinarną podróż do Meksyku.