Filtruj
wyczyść
Szukaj tutaj
Ekologiczny mus kokosowy Foods by Ann Ani Lewandowskiej jest bestsellerem, sprzedaje się rewelacyjnie. I fakt, jest pyszny, delikatny, rozpływa się w ustach, ale… kosztuje 20 zł za słoiczek. Podobny można zrobić samemu. Potrzeba trochę czasu i niewiele składników.
Systemy kafeteryjne zyskują coraz większą popularność, nawet wśród mniejszych firm. Dlaczego? Taki program pozwala sprawniej zarządzać świadczeniami pozapłacowymi. Jest to szczególnie istotne, ponieważ coraz częściej mówi się, że doświadczamy rynku pracownika, a nie tak jak do tej pory rynku pracodawcy. Zadowolony pracownik, to bardziej wydajny pracownik, z większą chęcią do działania. A takie osoby chce mieć każdy pracodawca w swoim zespole. Jak zatem motywować pracowników? Sprawdź, co oferuje rynek.
Madalin Giorgetta Frodsham ma 28 lat, piękne ciało, jest trenerką fitness i modelką. Na swoim Instagramie zgromadziła już ponad 400 tys. obserwujących! Na zdjęciach chętnie prezentuje płaski brzuch i wyćwiczone pośladki, ale to właśnie zdjęcie z jej niedoskonałościami zrobiło największą furorę.
Fake Off to projekt Dominiki Cudy – fotografki, która stworzyła Kalendarz Sportowy. Tym razem artystka realizuje kolejny odważny projekt. Fake Off będzie serią zdjęć, na których zobaczymy… rzeczywistość. Jak nasze ciała wyglądają naprawdę? Bez pozy, filtrów z Instagrama i Photoshopa. Zdjęcie Kasi Bigos, trenerki fitness, która pozowała miesiąc po porodzie, już wywołało lawinę komentarzy w interencie.
Jak jeść zdrowiej? Warzywa to podstawa każdego posiłku. Światowa Organizacja Zdrowia (WHO) zaleca spożycie minimum 400 g warzyw dziennie na osobę (nie licząc ziemniaków). Warzywa najchętniej wybierane przez Polaków to pomidory, ogórki, marchew oraz kapusta. Poznaj 5 faktów o warzywach.