Filtruj
wyczyśćSzukaj tutaj
Ekologiczny mus kokosowy Foods by Ann Ani Lewandowskiej jest bestsellerem, sprzedaje się rewelacyjnie. I fakt, jest pyszny, delikatny, rozpływa się w ustach, ale… kosztuje 20 zł za słoiczek. Podobny można zrobić samemu. Potrzeba trochę czasu i niewiele składników.
Systemy kafeteryjne zyskują coraz większą popularność, nawet wśród mniejszych firm. Dlaczego? Taki program pozwala sprawniej zarządzać świadczeniami pozapłacowymi. Jest to szczególnie istotne, ponieważ coraz częściej mówi się, że doświadczamy rynku pracownika, a nie tak jak do tej pory rynku pracodawcy. Zadowolony pracownik, to bardziej wydajny pracownik, z większą chęcią do działania. A takie osoby chce mieć każdy pracodawca w swoim zespole. Jak zatem motywować pracowników? Sprawdź, co oferuje rynek.
Myślisz odchudzanie, mówisz: dieta i trening. I tak, owszem, to klucz do sukcesu, jednak jest jeszcze pewna bardzo ważna kwestia, która wpływa na efekty metamorfozy. Sen. Jego jakość i ilość.
Doskonały i oryginalny przepis na niepowtarzalny chleb pieczony z serem feta lub tofu. Chleb z pewnością zachwyci smakoszy, ciekawych kulinarnych innowacji, miłośników zdrowej i lekkiej kuchni, i oczywiście idealnie urozmaici menu osób zmagających się z alergiami pokarmowymi, których podstawą jest nietolerancja glutenu.
Trenujesz, starasz się dobrze odżywiać, a waga ani drgnie. Zastanawiasz się dlaczego nie chudniesz? Oto 10 popularnych błędów dietetycznych, które wylistował dla naszych Czytelników trener personalny Adrian Osiecki.